ENEN
Vse kategorije

Domov> O nas > O ZDA

AFEN VENDING MACHINE Co, Ltd.

1 delavnica

AFEN je vrhunski kitajski proizvajalec prodajnih avtomatov in trgovsko podjetje, ki je v tej panogi od leta 2009 in je specializirano za razvoj, proizvodnjo in trženje povezanih izdelkov na področju samopostrežne tehnologije. Kot vodilni ponudnik stroškovno učinkovitih sistemskih rešitev za prodajne avtomate z naprednimi tehničnimi sposobnostmi in ogromno proizvodno zmogljivostjo. AFEN je eno od prodajnih podjetij, ki je specializirano za proizvodnjo visokokakovostnih in stroškovno učinkovitih prodajnih avtomatov s 24-urno rešitvijo in storitvijo za samopostrežne trgovce na drobno, ki so ustvarili veliko vrednost za mnoge naše stranke.

 • proizvodna baza

  60000㎡ proizvodne baze

 • avtomatska proizvodna linija

  Močna zmogljivost obdelave kovinskih plošč 

 • oprema proizvodne linije

  Profesionalno avtomatsko delovanje montažne linije

 • skladišče

  Letna proizvodna zmogljivost do 100,000 enot

AFEN ima neodvisno središče za raziskave in razvoj programske opreme za osnovno tehnologijo in strojno opremo, domačo napredno linijo za proizvodnjo pločevine, avtomatsko linijo za pršenje za zaščito okolja, linijo za končno montažo in različne vrste natančne CNC opreme za testiranje.

AFEN je zavezan izgradnji visokokakovostne globalne proizvodne baze prodajnih avtomatov in zagotavljanju visokokakovostnih in vseh vrst izdelkov prodajnih avtomatov na svetu, z ustreznimi izdelki in profesionalno samopostrežno maloprodajno rešitvijo za različne potrebe strank, vedno smo zagotavljali, da popoln izdelek v podrobnostih, uporaba je učinkovita in stabilna, delovanje in vzdrževanje pa preprosto in priročno.

WhatsApp
E-pošta