ENEN
Vse kategorije

Domov> Novice

Proizvajalec prodajnih avtomatov ali franšizojemalec

Čas: 2022-09-24 Ogledi: 183

Proizvajalec prodajnih avtomatov ali franšizojemalec

Kot predlog za nove praktike priporočamo, da kupite prodajne avtomate pri vrhunskem proizvajalcu, obstaja nekaj razlogov!

Poslovni model

Na splošno je to način franšizojemalca, pristojbina ali depozit neizogibno,izbira modelov strojev,le nekaj,in vrsta blaga,na voljo,le nekaj.Najpomembneje je,da morate sami najti lokacijo.

Če imate svojega blaga, ali pa želite samostojno začeti poslovati, pridobite stroj iz vrhunske tovarne, za množična naročila bodo na voljo popusti.

Poslovna fleksibilnost

1. Machien model sVolitve

Vrhunski prodajni proizvajalec ima različne visokokakovostne modele za vašo referenco, na voljo so programi za prilagajanje strojne in programske opreme, ki so odvisni od vašega povpraševanja, storitev vodenja delovanja, nadgradnja stroja itd. Pomoč lahko dobite kadar koli!

2. Inteligentni servisni sistem

Vrhunski prodajni proizvajalec je neodvisno razvil programsko opremo za upravljanje, na primer, če kupite stroj pri AFEN, lahko programsko opremo upravljate brezplačno. Naša programska oprema za upravljanje lahko inteligentno upravljati prodajne zaloge in preverite napake in lahko povzemati in analizirati podatke o prodaji. Celotno delovanje stroja se spremlja v ozadju, lahko zagotovi povratne informacije o stanju delovanja v realnem času, informacije o podatkih in podpira oddaljeno upravljanje za nekatere funkcije.

Kar se tiče franšize podjetij, njihovi javni podatki so za vse franšizije. V primeru takih javnih podatkov ne morete učinkovito razvijati in razvijati neodvisnih in personaliziranih podjetij.

3. Prilagodljivost blago umestitve

Stroj je mogoče prilagoditi, nadgraditi ali ne. Pravzaprav je potrebno redno prilagajati nastavitve strojne in programske opreme glede na spremembe povpraševanja potrošnikov. Na primer, v primeru velike prodaje pijač poleti,ali velika visokokalorična malice pozimi,prilagoditev je potrebna za tovorni kanal, hladilno območje itd., proizvajalec lahko sprejme vaše povpraševanje in vam zagotovi storitev vodenja, vendar pa franšizojemalec ne bo, če je na voljo, morate plačati dodatno.

 


WhatsApp
E-pošta